AUTO SERVIS ARTEON

DONJA STUBICA

Naručite naše usluge

Molimo Vas, ostavite nam svoje podatke i odgovorit ćemo najbrže što možemo. 

U poruci svakako navedite podatke o vozilu.

Popravak i održavanje motornih vozila


Autodijagnostika

.

Autoelektrika


Vulkanizacija


Hotel za gume


Usluge

Imamo stručnog majstora i električara s dugogodišnjim iskustvom u ovlaštenom servisu za Renault, Dacia, Nissan. Servisiramo sve marke vozila.

FOTOGALERIJA

LIMENI LJUBIMAC


•Redoviti servis automobila obavezan je zbog vlastite sigurnosti u prometu, ali i zbog sigurnosti ostalih sudionika u prometu. Nedavna istraživanja pokazuju kako je čak 20 - 30% vozila u promet neispravno.

 •Svaki vlasnik vozila trebao bi se pridržavati nekoliko ključnih pravila kako bi bio osiguran od neočekivanih kvarova i prometnih nezgoda.

•Obavezno je slijediti upute proizvođača o servisiranju. Svaka marka automobila ima svoje karakteristike i svakim se automobilom drugačije upravlja, stoga je jako važno redovito posjećivati servis

.•Postoje mali i veliki servis automobila. 

Mali servis najčešće se radi nakon prijeđenih 15,000 - 25,000 kilometara i preporučuje se zato što se pravodobnom autodijagnostikom mogu spriječiti dodatni troškovi i veći kvarovi. 

Veliki servis obično se radi svake pete godine ili nakon prijeđenih 100,000 kilometara, ipak sve ovisi o modelu i preporuci proizvođača.

•Svaki automobil ima svoj tzv. Tvornički zvučni potpis, preporučuje se da se javite u servis automobila čim čujete neko odstupanje u zvuku od uobičajenog. 

•Sezonske promjene na automobilu uključuju više od promjene guma, u ovaj dio preporučuje se češće provjeravati imate li ispravne kvalitetne gume, diskove, pločice i ulje kočnica.autoservisarteon30@gmail.com
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti